Qui som

 

Què busqueu?
Vols sorprendre algú?
Vols dir-li... i no saps com?
En què penses?
Què necessites?
Clàssic o modern?
De colors?
Què voldries?
Una cosa única?
 
La Botiga del Parquet és un taller d’art floral que té els orígens tres generacions enrere, en una família de jardiners. Des de fa tres dècades, la Botiga del Parquet s’ha anat fent un lloc dins del sector les composicions florals, una posició que ha consolidat en els últims anys. Ara, podeu gaudir de les creacions en línia de la Botiga del Parquet, la vostra botiga de flors del Penedès.
Propostes originals, coloristes, clàssiques o modernes, adaptades a cada moment, pensades amb significat: tot això és el que fa especial la Botiga del Parquet, perquè la creació efímera del Parquet va més enllà de les flors… L’acció de la bellesa momentània, breu i penetrant, és més intensa. És imaginació, enginy, concepte: és art.
 
Montse Bolet és l’ànima de la Botiga. És diplomada en Tècnica Inicial i Especialització en Art Floral per l’Institut Català de les Noves Professions (Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya) i Tècnica d’Arts Plàstiques i Disseny Floral. Paral·lelament ha realitzat diversos cursos que li han permès especialitzar-se i endinsar-se en aquest camp. Així mateix, ha viatjat arreu del món per impregnar-se del saber d’altres creadors florals i altres cultures, i ha anat al Japó, a Suïssa, a Alemanya, a França, etc. La Generalitat de Catalunya va reconèixer la seva vàlua i experiència com a florista-artista i li va concedir el títol de Mestre Artesà el 2010.
 
Diversos floristes, professionals o estudiants en vies d’acabar els estudis col·laboren puntualment amb la Botiga del Parquet. D’aquesta simbiosi se n’obtenen dobles beneficis: per al florista, el fet de treballar amb la Botiga del Parquet, i aquesta, experiència i saba nova que permet conèixer sempre els últims moviments artisticoculturals.
 
 
L'efímer no és caduc, és bellesa de l'instant.
 
Powered By OpenCart
La Botiga del Parquet © 2023